Traditional Sterlet

Non-Pasteurized Mild-Cured Slaughter Sterlet Caviar. Grains with extremely delicate shell that readily bursts in the mouth leaving pleasant hazel aftertaste.1,5-2 mm grains of light grey to olive color.

Finest
Osetra

Non-Pasteurized Mild-Cured Slaughter Fresh-Grain Sturgeon Caviar

Extremely soft grain shell readily bursts in the mouth leaving pleasant hazel after taste. Medium-sized grains of 2-2,5 mm with pronounced black and dark grey shades. 

Imperial
Osetra

Non-Pasteurized Mild-Cured Slaughter Fresh-Grain Sturgeon Caviar. The unique distinctive feature of this caviar sort is that it is produced only from fish older than 15 years of age. Each jar contains the grains harvested from single fish only. Medium-sized 2-3 mm grains with color range from dark grey to brown

Royal
selection

Икра Белуги не пастеризованная, малосольная, забойная, зернистая. Особым отличием этого сорта черной икры является то, что для ее приготовления используется икра только от рыбы старше 25 лет. В банку фасуется икра только от одной рыбы. Самая крупная икра размера 3-5 мм, имеет тёмно-серый цвет с серебристым оттенком, сильный запах и нежный ореховый привкус.